Energetikai pályázat

Vállaljuk GINOP, VEKOP, KEHOP, Otthon Melege Program és egyéb energetikai pályázatokhoz szükséges energetikai számítások, megvalósíthatósági tanulmányok elkészítését. A műszaki tartalom a pályázati felhívásban megadott feltételektől függ, általában az alábbiakra lehet pályázatot benyújtani: az épület külső határoló szerkezeteinek hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, a hőtermelő és a fűtési rendszer korszerűsítése, a használati melegvíz ellátó rendszer korszerűsítése, napkollektoros hőtermelő rendszer telepítése, napelemes villamos energiatermelő rendszer telepítése. A támogatás intenzitás pályázatonként változó, központi költségvetési szervek esetén akár 100%-os támogatás is lehetséges. Engedje meg, hogy a pályázati felhívás kritériumait szem előtt tartva kidolgozzuk Önnek az optimális fejlesztési javaslatot műszaki és gazdaságossági vizsgálataink alapján.

A pályázatok benyújtásához a meglévő állapotról hiteles energetikai tanúsítványt kell készíteni és ki kell dolgozni a pályázati követelményeknek megfelelő felújítási javaslatot. Ezt követően el kell készíteni az energetikai tanúsítványt a felújítási javaslatnak megfelelő tervezett állapotra. Amennyiben a pályázat támogatást nyer, abban az esetben a beruházás megvalósulását követően el kell készíteni a megvalósult állapotra vonatkozó hiteles energetikai tanúsítványt.

Készséggel állunk rendelkezésükre a pályázati követelményeknek megfelelő felújítási javaslat kidolgozásában, az energetikai számítások és energetikai tanúsítványok elkészítésében, az energiamegtakarítás és CO2 megtakarítás számszerűsítésében.

Ha energetikai pályázatot kíván benyújtani, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!